30 perc alatt elkészíthető ez a laktató, és egészséges finomság a
cukkinis tócsni(tócsi, röszti, lapcsánka).

Fogyókúra alatt is ajánlható, de cukorbetegek, paleosok, gluten,- és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

Feltétként mehet kefir, vagy cukormentes natúr joghurt, ha nem vagy laktózérzékeny, de magában is nagyon finom. Fontos, hogy semmi nincs kőbe vésve. Kísérletezgessetek bátran.
Ne legyen túl folyós. De első sütés után, még nyugodtan adhattok hozzá maglisztet, zabkorpát, sót, borsot, ahogy az állaga, és íze megkívánja.

alapanyagok

 

Hozzávalók (kb 3 főre) :

– 3 db cukkini (kisebb darab)
– 2 tojás
– 1 tk szódabikarbóna
– 1 ek kókuszzsír
– Útifűmaghéj
(jót tesz az emésztésnek, és állományjavító is)
– só, bors, passzírozott fokhagyma
– Valamilyen magliszt, nekem lenmag volt itthon. De feltuningoltam apró szemű zabkorpával is.
Annyi amennyit felszív, és kenhető masszává válik.
– Zsíradék a sütéshez(Jó sokat felszív)

Ne aggódj, ha esetleg kivételkor egy kicsit puhább, ha elkezd kihűlni, megkeményedik.
Én már sütés közben jól laktam. Itt le is van írva, hogy miért.

Jó étvágyat! 🙂

Hasznosnak találtad?

Értékeld a cikket!

Átlagos érték / 5. Szavazatok száma:

Örülünk, hogy értékesnek találtad!

Több hasznos tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!