Leállt a Facebook, mi várható?

okt 4, 2021 | Üzlet

Miután élőben közvetítette a CNBC, ahogy  Antigone Davis – Facebook, megvédte a vállalat politikáját és reagált a  kutatási adatokra, amelyek azt sugallják, hogy az Instagram káros a tizenévesek számára, a szolgáltatáshálózat hirtelen offline állapotba került. Andy Stone, a Facebook kommunikációs vezetője a Twitteren a következőket mondja: „Tisztában vagyunk azzal, hogy egyesek nehezen férnek hozzá alkalmazásainkhoz és termékeinkhez. Azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban helyreálljanak a dolgok, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért. ”

 

A Down Detectorra (vagy a Twitter hírcsatornádra) pillantva kiderül, hogy a problémák széles körben elterjedtek. Bár nem világos, hogy pontosan miért nem érhetők el a platformok sok ember számára, a DNS -nyilvántartásuk azt mutatja, hogy a múlt heti Slack -kimaradáshoz hasonlóan a probléma nyilvánvalóan a DNS. A Cloudflare alelnöke, Dane Knecht megjegyzi, hogy a Facebook határátjáró protokoll útvonalait – a BGP segít a hálózatoknak kiválasztani a legjobb utat az internetes forgalom továbbítására – „visszavonták az internetről”.

 

Az Instagram.com-on is villog egy 5xx szerver hibaüzenetet, míg a Facebook csupán azt mondja nekünk, hogy valami baj történt. A felhasználók betölthetik azokat a játékokat, amelyeket már telepítettek, és a böngésző is működik, de a közösségi funkciók vagy az új játékok telepítése nem. A kimaradás elég komoly ahhoz, hogy a Facebook ügyfeleket és a Workplace-t is érinte Jane Manchun Wong szerint.

 

A Facebook még nem reagált, hogy mi okozhatja a problémát, vagy hogy ezek az oldalak, beleértve a Messengert és a WhatsAppot, mikor lesznek ismét működőképesek.

 

Hasznosnak találtad?

Értékeld a cikket!

Átlagos érték 5 / 5. Szavazatok száma: 1

Eddig még senki sem szavazott. Legyél te az első!

Örülünk, hogy értékesnek találtad!

Több hasznos tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!

Legutóbbi bejegyzések

Pin It on Pinterest

Share This