Nostradamus jóslatai 2021-re

jan 3, 2021 | Életmód, Ezotéria

Bizonyos szempontok figyelembevételével, mint például az éghajlatváltozás, a technológiai fejlődés vagy egyes felelőtlen kormányzati döntések, azt gondolhatnánk, hogy minden ellenünk szól, és az emberiség a kihalás szélén áll. Íme néhány szemelvény Nostradamus jóslataiból, amelyek képzeletünket meghaladó módon vázolják fel egy sötét jövő képét. 

Nostradamus 2022-es jóslatai érdekelnek? 

Ellenőriznéd a 2020-as Nostradamus jóslatokat?

Mesterséges intelligencia – A robotok átveszik a világ uralmát

Nostradamus jóslatai 2021-re azt vázolják elénk, hogy ettől ez évtől kezdve a mesterséges intelligencia eléri, sőt elkezdi meghaladni a humán intelligenciát, amely a filmekből már ismert apokaliptikus forgatókönyvhöz vezethet.

„A Hold egész éjszaka a magas hegy fölött,
Új bölcs, magányos aggyal nézi:
Törvénye által halhatatlanná lett,
Szemei dél felé néznek.
Kezek a mellkason, testek a tűzben.”

A próféciák szerint a munkaerőpiac 2023-ig omlik össze. A gépek átveszik az emberek munkahelyeit, mivel azok soha nem követelnek magasabb fizetést, és nincs szükségük szünetekre vagy egyéb juttatásokra sem. Amikor a munkáltatók a robotokat választják az emberek helyett, az egész társadalmi modell összeomlik. A munkanélküliség, a szociális rendellenességek és a nyomor csak néhány következménye lesz a gépiesítésnek.

 

Háború két szövetséges ország között

Két szövetséges ország klasszikus és nyílt katonai konfliktusba keveredik, haditengerészeti flottájuk egymás ellen indul. Sajnos ez csak a kezdet lesz, mert ez a két látszólag „barátságos” ország közötti konfliktus globális háborúvá fajul, amely a világ leghatalmasabb országait is egymás ellen fordítja.

“Isten városában nagy mennydörgés keletkezik.
Két testvér káoszba szakad szét, míg tart az erőd
A nagy vezető megadja magát
A harmadik nagy háború akkor kezdődik el, amikor a nagy város égni kezd.”

A 2021-es gazdasági összeomlás

Zárt fedezeti alapok százai mennek csődbe, és a nemzetközi tőzsdének rövid időre – akár egy hétre is – be kell zárnia, hogy megállítsa a részvényeladási pánikot, amely elözönli  a tőzsdéket. Nostradamus a 2008-as válságot is megjósolta, és 2021-ben sem néznek ki túl jól a dolgok : a tőzsdepiacok szabad esésben vannak és pánikszintet értek el. A válság vége még mindig nem látható az Egyesült Államokban, több éven át tartó gazdasági stagnálással kell szembenéznie. a gazdasági alapok sem igazán stabilak napjainkban. 

Az űrrepülés elérhető lesz az egyszerű emberek számára is

Az űrturizmus 2021-ben új korszakot nyit. Hétköznapi emberek is eljuthatnak az űrbe, hogy megcsodálják a Föld távoli látványát.

Vladimir Putin – A harmadik antikrisztus

Úgy tűnik, hogy a nyugati vezetők és a Kreml képviselője közötti törékeny kapcsolat megtörhet, amely utat nyit az új hidegháborúnak. Az Oroszország által alkalmazott politika gondolkodásra késztet bennünket, vajon Vlagyimir Putyin az új Antikrisztus, akinek eljövetelét Nostradamus és más próféták is megjósoltak.

„Miért dicsekszel a gonoszsággal, te hatalmas hős?
Miért dicsekszel álló nap, te, aki szégyenfolt vagy Isten szemében?
Te, aki csalsz, a nyelved megsemmisítéseket tervez;
Olyan, mint egy éles borotva.
A gonoszt élteted, nem pedig a jót, a hazugságot, nem pedig az igazat. “

Tengerszint emelkedés

Kétségtelen: az éghajlat folyamatosan változik. Az összes apokaliptikus forgatókönyv közül, amely valóra válhat, a tengerszint emelkedése a legdrámaibb. Jelenleg a világ népességének 50% -a él tengerparti területeken. Az esetleges katasztrófa előrejelzése az alaszkai Newton City példáján alapul, amelyet kevesebb, mint öt év múlva nyelnek el az emelkedő víztömegek. De nem csak ez a 400 fős kisközösség lesz érintett. A jelenlegi becslések szerint Velence 2100-ig lakhatatlanná válik, Los Angeles és Amszterdam öt évvel később juthat erre a sorsra.

“A béke és dícséreté volt sokáig e hely:
a birodalom területén elhervad a nőszirom:
A víz által elhalt testek, odasodorja a földhöz,
Várva, hogy legyen eltemetve.”

Napkitörések

A napkitörésekkel kapcsolatos tevékenységeket nemcsak a szakemberek tartják számon, de a hétköznapi emberek is. Mivel a Nap 2021-ben éri el 11 éves ciklusának csúcsát, amelyet maximális napenergiának is neveznek, a szakemberek már most különböző specikulációkba kezdtek. Tény, hogy maximális napkitörés esetén, sokkal intenzívebben viselkednek, mint általában, de ez nem jelenti azt, hogy ez totális káoszhoz vagy természeti katasztrófához vezetne. Napkitörések rendszeres időközönként előfordulnak, és a 2021-ben zajló esemény is többnyire csak a műholdas kommunikációban okozhatnak problémát.

„Condom és Auch Mirande körül
tüzet látok az égből, amely körülöleli őket.
A Nap és a Mars egyesült az oroszlánban, majd Marmande-nál villámlás, jégeső, egy fal zuhan a Garonne-ba.

Nostradamus hány jóslata vált valóra?

A 16. századi híres francia orvos és alkimista próféciáinak egy része valóban valóra vált. Csak reménykedhetünk benne, hogy Nostradamus jóslatai 2021-re nem igazolódnak be. Megjósolta például a második világháború kezdetét, Hitler felemelkedését, a kommunizmus bukását, JF Kennedy elnök meggyilkolását, India függetlenségét és Izrael Állam megjelenését is a világtérképen. Ezeket már bizonyította az idő, de sok olyan esemény is van, amelyek még előttünk állnak. 

Dolgok, amelyeket talán nem tudtál Nostradamussal kapcsolatban

Nostradamus az egyik leghíresebb és legismertebb  személyiség a történelem során. Hírneve híres jövendöléseinek és jóslatainak köszönhető. Az asztrológián túl Nostradamus tehetséges orvos is volt, ugyanakkor ellentmondásos karakterként az okkultizmusra szakosodott. Mindenki hallott már Nostradamus jóslatairól. Középkori személyiség, híres arról, hogy tudományos módszerekkel volt képes megjósolni a távoli jövőben bekövetkező eseményeket. A körülbelül 500 évvel ezelőtt írt Nostradamus-jóslatok a mai napig járják a világot, a francia tudós az okkultizmus egyik legfontosabb alakja. Az asztrológia és a jövőre vonatkozó jóslatai mellett Nostradamus kalandos szerelmi életet élt meg, amelyet hosszú utazások, extraszenzoros tapasztalatok, az inkvizíció elől futó, de kivételes, ámde igazságtalanul kevésbé említett orvosi karrier jellemzett.

Nostradamus jóslatai révén csodálatot, ugyanakkor irigységet is ébresztett az emberekben. Igazán ellentmondásos karakter volt. Nostradamus saját bevallása szerint jóslatainak tudományos alapjai vannak. Állítása szerint  a csillagok és bolygók, a Föld és más asztráltestek helyzetének kiszámításával jósolta meg a jövőt.

Az asztrológia tudomány kutatása és a jövőre előre mutató előrejelzései mellett Nostradamus kalandos szerelmi élettel is bírt, hosszú utazásokkal, az inkvizíció elől menekülve, de egy kivételes, mégis igazságtalanul mellőzött orvosi karriert is maga mögött tudhatott.

 

Hogyan halt meg Nostradamus

Nostradamus ( Michel de Nostredame IX. Károly francia király udvari orvosa volt, képzett reneszánsz csillagász-asztrológus, misztikus jós, gyógyszerész) még saját halálát is megjósolta: 

„A pad és az ágy mellett találtok holtan ”. 

Egyik este úgy érezte, hogy nem éli túl az éjszakát, amikor már komoly köszvényes betegségben szenvedett. Másnap reggel holtan találták az asztala mellett.

 

Forrás: https://wisehoroscope.org/%20nostradamus-2021/

Hasznosnak találtad?

Értékeld a cikket!

Átlagos érték 4.4 / 5. Szavazatok száma: 5

Eddig még senki sem szavazott. Legyél te az első!

Örülünk, hogy értékesnek találtad!

Több hasznos tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!

Legutóbbi bejegyzések

Pin It on Pinterest

Share This