Nostradamus jóslatai 2020-ra

jan 3, 2020 | Életmód, Ezotéria

 

A 2021-es jóslatokra vagy kiváncsi? Kattints ide!

Trump ismét megnyeri a 2020-as elnökválasztást

 

“A száműzöttek a harag és a belső gyűlölet miatt nagy összeesküvést terveznek a király ellen. Titokban ellenségeket szerveznek, és a régi öregjeiket csapdába ejtik.”

Ez a négysoros egy hatalmas államot (Donald Trump, az Egyesült Államok elnökét) vezető politikai emberre utal, politikai intrikákkal, konfliktusokkal és a veszélyben lévő „királlyal”. Noha minden oldalról támadják, Trumpot újra az USA elnökévé választják.

 

Pusztító földrengések

 

A Nostradamus próféciák szerint, a jövőben egy erős földrengés következik be, amely Kalifornia állam egész államának az óceán víz alá süllyedéséhez vezet. Ezenkívül a látnok előre jelezte néhány olyan kataklizma bekövetkezését is, amelyek radikálisan módosítják az emberiség világtérképét, és kitör a Harmadik világháború is, amely a Közel-Keleten kezdődik.

Nostradamus előrejelzése szerint Amerikában egy nagy földrengés várható 2020 -ban. Az Új Világban (a Nyugati Földön) Kalifornia a logikus lehetőség a törésvonal miatt. Ez Merkúr visszaérkezéskor a rákba (június 18 és július 12 között) várható.

A jóslat szerint Európa sem menekül meg a földrengésektől. A kérdés nem az, hogy megtörténik-e, hanem hogy hol fog bekövetkezni? A következő földrengés 7 és 7,4 Richter nagyságrend között várható, valószínűleg Törökországban.

 

Gazdasági válság 2020-ban

 

A gazdasági válság küszöbén állunk 2020-ban? Az elemzők véleménye megoszlik ezzel kapcsolatba, de senki sem tagadja, hogy fekete felhők gyülekeznek a globális gazdaság felett.

A fedezeti alapok százai kerülnek csődbe, a nemzetközi tőzsdei piacnak rövid időre – akár egy hétre is – be kell zárnia , hogy megállítsa a részvényeladási pánikot, amely ellepi a tőzsdéket.

Nostradamus előrejelezte a 2008-as válságot, és 2020-as év sem néz ki jobban:

– a tőzsdei piacok zuhannak és elérték a pánik szintjét

– a válság vége még nem látható – az Egyesült Államok évek óta gazdasági stagnálással néz szembe

 

Brexit 2020-ban – Egy nagy birodalom bukni fog

 

„Egy nagy híd, egy tágas síkság közelében,
a nagy oroszlán a császári erőkkel
a szigorú város kint rekesztését okozza.
Félelem miatt a kapuk kinyílnak neki.”

A fal Nagy-Britanniát reprezentálja, amely 2020-ban elhagyja az Európai Uniót, és gazdasági összeomlását váltja ki. Ez a döntés történelminek bizonyul, és az Egyesült Királyság bukásához vezethet, mivel Wales, Skócia és Észak-Írország nem ért egyet az Egyesült Királyság kilépésével az Európai Unióból

 

Angliának új királya lesz

 

A Nostradamus négysorosa nem írja le, hogy a leghosszabb uralkodású uralkodó, Erzsébet királynő meghalna,  vagy miért kap Nagy-Britannia új királyt.

 

Megdöbbentő mértékű tűzvészek

 

Tűzvészek Európában: Görögországban, Horvátországban lehet rá számítani nagy mértékben, de a hőhullámok olyan országokra is lesújtanak, mint Portugália, Spanyolország, Hollandia, Németország és Franciaország. 2020-ban Amerikát is tűz borítja: Új-Mexikó és Kalifornia, Új-Mexikó, Palm Springs, Los Angeles válik a tűz martalékává.
Nostradamus előrejelzése szerint a Ausztráliában is tombol a tűz: “Az ég elsötétül, a mezőket hő égeti.”

 

Rekordszámú vihar

 

Nostradamus becslése szerint a 2020-as évet rekord számú vihar jellemzi, amelyek nagy többségben hurrikánná alakul.
Amerika lesz a legerősebb tornádók áldozata.
A tornádók némelyikének átmérője 1,6 km, és 48 km-ig terjedő erővel söpör végig, a szélsebesség meghaladja a 320km / órát.

 

Tengerszint emelkedés

 

Tengerszint emelkedése – a négysorosokban az látható, hogy az Antarktiszból nagyobb darabok válnak le, amelyek megolvadnak, és a tengerszint több méterrel történő emelkedéséhez vezetnek.

A tudósok is felhívják a figyelmet erre a problémára.

A mai hőmérséklet körülbelül a 3 milliárd évvel ezelőtt regisztráltnak felel meg, amikoris az óceán szintje sokkal magasabb volt, mint most.

A tengerszint növekedésnek a következő következményei lehetnek: hurrikánok, áradások, sok menekült, víz- és élelmiszerválság, valamint globális konfliktusok.

 

Nagy háború

 

Egy hatalmas keleti hatalom (Kína) háborút nyer egy másik nagy nyugati hatalom (USA ) ellen – a híres francia orvos előrejelzése valóra válhat, ha figyelembe vesszük az amerikai közgazdasági szakértők állításait, amelyek az USA kereskedelmi korlátozáskkal kapcsolatos gazdaságpolitikájáról szólnak., amelyek Trump garanciái ellenére komor forgatókönyvet sejtetnek.

 

Beültetett chipek

 

A francia próféta egyik látomásában azt látta, hogy az emberek testükbe implantált chipekkel járnak az utcán. A valóságban egy Wisconsini amerikai cég már megvalósította ezt az ötletet. Az alkalmazottaknak chipeket ültettek be a testükbe, amelyek helyettesítik a kitűzőt és a munkahelyi jelenléti ívet.

 

Az emberek a Holdon fognak élni

 

Az egyik látomásában Nostradamus úgy látta, hogy az emberek a Holdon fognak élni 2020-ban; egyes tudósok azt állítják, hogy a NASA jövőre tervezi az új Hold expedíciókat.

 

Kim Jong-Un-t megfosztják a trónjától

 

Nostradamus szerint Kim Jong-Un ellen lázadás lesz, amibe Oroszország is bekapcsolódik, miáltal Oroszország imázsa örökre megváltozik.

 

Hány jóslata vált be Nostradamusnak?

 

Nostradamusnak, a híres 16. századi francia orvos és alkimista próféciáinak jelentős része valóra vált. Nostradamus előre jelezte a második világháború kezdetét, Hitler felemelkedését, a kommunizmus bukását, JF Kennedy elnök meggyilkosságát, India függetlenségét vagy az izraeli állam megjelenését a világtérképen, amelyek az idő múlásával valósnak bizonyultak.

 

A prófétáról

 

Nostradamus (Michel de Nostredame, született: 1503) minden bizonnyal a történelem egyik legszembetűnőbb személyisége, amely hírhedt és híres próféciáinak és jóslatainak köszönhető.

Az asztrológus Nostradamus tehetséges jós, orvos, csillagász, de ellentmondásos személyiség volt, aki az okkultizmusra szakosodott.

Híressé vált azon képességéről, hogy tudományos módszerekkel megjósolja a távoli jövőben bekövetkező eseményeket.

A körülbelül 500 évvel ezelőtt írt Nostradamus jóslatok továbbra is keringenek a világban, az okkult művészet egyik legfontosabb alakja volt.

Az asztrológia és a jövőre vonatkozó előrejelzései mellett Nostradamus kalandos szerelmi élettel is bírt, hosszú utazásokkal, az inkvizíció elől menekülve, de egy kivételes, mégis igazságtalanul mellőzött orvosi karriert is maga mögött tudhatott.

Nostradamus csodálatot keltett, de rengeteg iriggyel is bírt.

Vitatott karakter volt. Nostradamus bevallása szerint, jóslatai tudományos alapokkal rendelkeznek.

Állítása szerint a csillagok és a bolygók földi és más asztrális testekhez viszonyított helyzetének kiszámításával tudja megjósolni a jövőt.

 

Hogyan halt meg Nostradamus?

 

Nostradamus még a halálát is megjósolta:

„A pad és az ágy mellett halottnak fognak találni.”

Miután egy este bejelentette, hogy nem fogja túlélni az éjszakát, másnap reggel holtan találták a munkaasztal mellett.

 

 

Forrás: https://nostradamus2020.com/

 

Hasznosnak találtad?

Értékeld a cikket!

Átlagos érték 4.4 / 5. Szavazatok száma: 381

Eddig még senki sem szavazott. Legyél te az első!

Örülünk, hogy értékesnek találtad!

Több hasznos tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!

Legutóbbi bejegyzések

Pin It on Pinterest

Share This