A kamerarendszer kiépítését kizárólag profikra bízhatjuk?

jún 24, 2021 | Otthon

Kamerarendszer kiépítése magas színvonalon, reális áron, megbízható forrásból? Igen! Amennyiben nem bíznánk a véletlenre a családunk és az értéktárgyaink védelmét, a kiváló renoméval és komoly szakmai múlttal rendelkező Alarmdirect csapata áll a rendelkezésünkre.

 

Már senkiben sem bízhatunk meg?

 

Sajnos, a modern világ, amelyben élünk, függetlenül a számos pozitív hozadékával, egyáltalán nem biztonságos. Ahhoz, hogy e kijelentés relevanciája igazolt legyen, elég csak néhány perc erejéig belenéznünk a napi hírforrások valamelyikébe. Természetesen nem a hollywoodi akciófilmekről beszélünk: betörések, rablások és egyéb bűncselekmények történnek körülöttünk is, így a biztonságvédelem kialakítása nem tűrhet halasztást a részünkről. Szerencsére a modern biztonságtechnikai eszközök manapság már a magánszemélyeknek is elérhető közelségbe kerültek, legyen szó a beszerzési árukról vagy a telepítésükkel járó költségekről.

 

Képrögzítés és megfigyelés a nap 24 órájában

 

Az innovatív kamerarendszerek 0-24 órás megfigyelő funkciója lehetővé teszi, hogy ne maradjunk le semmi érdemlegesről, ami az ingatlanunk környékén történik. A rendszer természetesen rögzít is, így a korábbi események bármikor visszanézhetők.

 

Kamerarendszer kiépítése: miért pont az Alarmdirect?

 

A kamerarendszer kiépítése komoly elköteleződést igényel az egyén részéről. Ha bizalmat szavazunk valamelyik gyártónak, illetve a telepítést vállaló csapatnak, érthető, ha a pénzünkért és az elkötelezettségünkért cserébe kompromisszumoktól mentes magas minőséget és megbízhatóságot remélünk. Az Alarmdirect segítőkész, profi szakemberekből álló gárdájával mindez garantált. A cég kizárólag az elismerten kiemelkedő, prémiumszínvonalas rendszerekkel foglalkozik, legyen szó a kültéri vagy a beltéri kamerarendszerekről. A színes felhozatalt kínáló biztonságtechnikai eszközök nemcsak a kivitelezésük terén, de a műszaki tartalmuk vonatkozásában is roppant sokoldalú vásárlást tesznek lehetővé. Többek között módunkban áll válogatni a HD-TVI, az IP alapú és az AHD kamerarendszerek kiépítése közül.

 

Dióhéjban a HD-TVI kamerarendszerről

 

Full HD képminőségről korábban maximum a TV-k kapcsán beszélhettünk, ma pedig már a kamerarendszer által rögzített eseményeket is csúcsminőségben nézhetjük vissza. Az 1080p-4K felbontás lehetővé teszi a nagyobb terek tökéletes megfigyelését. A kristálytiszta kép garantált a kültéri- és beltéri egységeknél is. A szóban forgó kamerarendszer kiépítése azoknak ajánlott, akik nem elégszenek meg az egyszerűen jó képminőséggel. Az arc- és rendszám felismerés megkönnyítését hivatottak szolgálni ezek az innovatív rendszerek, elhozva a számunkra azt a biztonságérzetet, amire mindig is vágytunk. A berendezéssel az azonnali megtekintés is lehetséges, és mindez a minőség bárminemű romlása nélkül.

 

Célkeresztben az IP kamerarendszer kiépítése

 

Az IP kamerarendszerek a megbízható működés jegyében 2-8 Megapixeles felbontással operálhatnak. A segítségükkel akár nagyobb tér megfigyelése is kényelmesen megvalósítható, jó képminőségben. A kamerarendszer által rögzített felvételek még nagyítás esetén sem homályosak. Az IP kamerarendszer kiépítése a családi házak, illetve a vendéglátóhelyek tulajdonosainak körében számít igazán népszerűnek, de az üzemanyagkutak, kereskedelmi egységek is előszeretettel választják a biztonságtechnika ezen vívmányát. Viszont jó tudni, hogy ezek a berendezések márka-specifikusak, így a már meglévő rendszer bővítésénél nem kombinálhatjuk két különböző gyártó produktumát.

 

Átmenet az analóg és digitális egységek között

 

Ha a kamerarendszer kiépítését költséghatékony módon kívánjuk megoldani, az AHD rendszerekben nem fogunk csalódni. Az ár ne tévesszen meg senkit, ez a típusú tmegfigyelő szintén képes részletgazdag felvételek készítésére. A berendezés felbontása 2-8 Megapixel között mozog. Ennek köszönhetően a képminőség éles, olyannyira, hogy a kültéri egységek esetén akár távoli tárgyak is jól megfigyelhetők, a beltéri alkalmazásnál pedig a személyazonosítás, arcfelismerés is lehetséges. Ellentétben az analóg rendszerekkel, az AHD kamerarendszer a valós idejű betekintés során is minőségi felbontást produkál.

 

Hasznosnak találtad?

Értékeld a cikket!

Átlagos érték 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig még senki sem szavazott. Legyél te az első!

Örülünk, hogy értékesnek találtad!

Több hasznos tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!

Legutóbbi bejegyzések

Pin It on Pinterest

Share This